Akcijska ponudba
 
Košarica
0 kos
 
Priporočamo
 

Dostava in vračilo

     

VRAČILO BLAGA

 

˜ ™

 

Kupec je ob osebnem prevzemu pošiljke dolžan blago preveriti in morebitne nepravilnosti ali poškodbe takoj sporočiti osebju na sedežu firme, nato pa se s podjetjem dogovori za zamenjavo blaga ali vračilo kupnine. Pri nakupu blaga prek spletne trgovine mineralnalicila.si ima kupec pravico, da v štirinajstih (14) dneh po prejemu blaga podjetju pisno sporoči morebitno nepravilnost (na mineralnalicila@gmail.com + prek običajne pošte na naš naslov podjetja), da odstopa od pogodbe z navedenim razlogom. Če je kupec blago že prejel in od pogodbe odstopi, mora blago nepoškodovano, v originalni embalaži in v nespremenjeni količini na svoje stroške odposlati podjetju mineralnalicila.si v tridesetih (30) dneh po sporočilu, da od pogodbe odstopa. Podjetje blaga ni dolžno sprejeti, če je blago uničeno, pokvarjeno, (delno) izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, le v primeru, če se obravnava kot reklamacija in je bilo blago v takem stanju že pred prejemom in je kupec/prejemnik to takoj sporočil podjetju od katerega je blago prejel. Priložena mora biti kopija originalnega računa. Če je kupec ponudniku v skladu z veljavnimi zakonskimi predpisi in pogoji poslovanja sporočil, da od pogodbe odstopa in je prejeto blago v zakonskem roku vrnil nepoškodovano, v originalni embalaži in nespremenjeni količini, mu bo podjetje v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v 15 dneh od prejetja vrnjenega blaga, vrnilo že plačano kupnino.

 

DOSTAVA

˜ ™

Mineralnalicila.si vam mora blago dostaviti v obljubljenem času in to najkasneje v sedmih (7) delovnih dneh od prejema naročila razen v primeru odsotnosti za kar bodo stranke obveščene na spletni strani.  Naročeno blago vam bo dostavila Pošta Slovenije in poštnina znaša 4,5 eur če plačate blago po povzetju (računati morate tudi na stroški, ki si jih vzame pošta in so odvisni od zneska naročila) in 2,8 eur če plačate po predračunu in se prišteje stroškom naročila, kar je zavedeno tudi v košarici in navedeno na računu. Poštnina se glede na težo paketa lahko zviša. Pri nakupu nad 60 eur je poštnina brezplačna.

 mineralnalicila@gmail.com

 

POŠILJANJE V DRŽAVE KI NISO ČLANICE EU

˜ ™

 

Poštnina bo računana po ceniku Pošte Slovenije.

 

Vse takse, davke in ostale carinske dajatve kupeci katerim se naročilo pošilja na naslov izven držav članic EGP plačajo sami in spletna trgovina mineralnalicila.si za višino carinskih dajatev ne odgovarja.
   

števec obiskov:
Free Web Counter