Akcijska ponudba
 
Košarica
0 kos
 
Priporočamo
 

O nas

 

 

O EVERYDAY MINERALS

 

Pri Everyday Minerals imamo cilj pomagati ženskam počutiti se lepe z uporabo produktov, ki vsebujejo samo najbolj čiste in eksotične esence sestavin, ki jih narava ponuja.

 

Rojena v organskem duhu, ustanoviteljica Carina Menzies verjame, da vsi naravni make-up izdelki nebi smeli stati celo premoženje.

 

Carinin cilj je, da vsaka ženska dobi kar ima najraje pri make-up-u: da je lahek za uporabo, obstojen, ponuja veliko izbiro odtenkov in predvsem, da uživajo…

  

NAŠA LIČILA IN IZDELKI ZA NEGO KOŽE

 

»Vse ženske so umetnice in ličila so njihove muze.«

 

In nikoli ne smemo pustiti, da nam karkoli pokvari razpoloženje s prekrasnimi naravnimi izdelki, zato so vse Everyday Minerals sestavine vedno 95-100% naravne.

 

Naši bambusovi čopiči so 100% obnovljivi enako kot super lahka sintetična vlakna saj smo podjetje, ki NE odobrava preizkusov na živalih.

 

Everyday Minerals sodeluje z Unescom in Tribal Women Co-op in Morocco za okoljevarstveno zaščito arganovih dreves.

 

Vsa embalaža izvira in je ročno narejena v Austinu-Texas.

 

Everyday Minerals izdelki so vedno etično pridobljeni, ekološki in obnovljivi.

 

Naša kozmetična linija, ki je prejela zmagovalne nagrade ima popolno podporo in odobravanje organizacij Leaping Bunny.org in PETA.

 

Veganom primerni in eko-prijazni smo nastanjeni v Austinu-Texas. Smo usmerjeni v zdrave in obnovljive izdelke najboljše kvalitete z izvirnimi kolekcijami živahnih in dinamičnih barv in odtenkov, ki si jih lahko privošči vsak.

 

OBLJUBA EVERYDAY MINERALS PROTI TESTIRANJU NA ŽIVALIH

 

Podjetje Everyday Minerals ni nikoli sodelovalo pri poizkusih na živalih za naše sestavine ali naših končnih izdelkih. Niti ne sodeluje s komerkoli, ki sodeluje pri poizkusih na živalih.

Everyday Minerals kupuje kozmetične in prehrambene sestavine, ki so bile ocenjene in preizkušene s strani ljudi-prostovoljcev.

Politika podjetja je da na noben način ne bomo sodelovali s podjetjem, ki se zavzema ali je zagovornik poizkusov na živalih.

Treba je napisati, da je ekipa EM brezkompromisno predana pravilniku o NE-poizkusih na živalih. V spoštovanje in zavezo smo podpisali pogodbo z Leaping Bunny Organization.

Naša zaveza z njimi nas obvezuje, da mora naša veriga dobaviteljev sestavin imeti podpisano pisno izjavo, da ne bodo nikoli delali poizkuse na živalih. Da je temu tako, poskrbimo, da naši dobavitelji vsako leto znova podpišejo pogodbe, ki jih k temu zavezujejo.

 

 

DOBRODELNOST

 

Everyday Minerals dela za dobro počutje in lep izgled žensk. In ta duh dajanja se ne konča pri enkratnih izdelkih.

 

Z vsakim nakupom Everyday Minerals izdelkov gre delež za ohranitev Texas Hill Country wildlife. Do sedaj smo rešili okoli 35 akrov .

 

Everyday Minerals prispeva 1% vse naše kozmetike za ženska zatočišča po celem Texasu.

 

Everyday Minerals aktivno sodeluje pri fundacijah, ki pomagajo izboljšati življenja žensk po celem svetu. Tu je nekaj njih: Womenforwomen.org, Kiva.org in Dressforsuccess.org.

 

 

ZAHVALA

 

Carinin cilj za Everyday minerals je poudariti notranjo lepoto vsake ženske s poudarkom na tem kaj imajo ženske najraje pri ličilih:

-     enostaven za uporabo

-     obstojen

-     raznobarvni odtenki

in najpomembnejše ZABAVA….

 

  

 

števec obiskov:
Free Web Counter