Akcijska ponudba
Caring Honey - obarvano ustno maslo Caring Honey - obarvano ustno maslo
11,00€ 9,50€  
Creme Conceal Stick - korektor v stiku Creme Conceal Stick - korektor v stiku
13,00€ 11,00€  
Fair - matte - mineralni puder EDM Fair - matte - mineralni puder EDM
24,00€ 20,00€  
Fair - semi matte - mineralni puder Everyday Minerals Fair - semi matte - mineralni puder Everyday Minerals
24,00€ 20,00€  
Fair Neutral - semi matte - mineralni puder EDM Fair Neutral - semi matte - mineralni puder EDM
24,00€ 20,00€  
Honey Creme Conceal Stick - korektor v stiku Honey Creme Conceal Stick - korektor v stiku
13,00€ 11,00€  
Ivory - semi matte - mineralni puder EDM Ivory - semi matte - mineralni puder EDM
24,00€ 20,00€  
Light - matte  mineralni puder EDM Light - matte mineralni puder EDM
24,00€ 20,00€  
Makeup Diary Waikiki mineralna ličila set senčil EDM Makeup Diary Waikiki mineralna ličila set senčil EDM
35,00€ 30,00€  
Medium (Semi-Mate) mineralni puder EDM Medium (Semi-Mate) mineralni puder EDM
24,00€ 20,00€  
Multi Tasking Neutral semi matte Multi Tasking Neutral semi matte
24,00€ 20,00€  
Natural - mineralni osvetljevalec EDM Natural - mineralni osvetljevalec EDM
24,00€ 20,00€  
Nude Cream  Concealer Stick - korektor stik Nude Cream Concealer Stick - korektor stik
13,00€ 11,00€  
Obnovitvena hranilna krema NOÉMIE COSMETICS 50ml Obnovitvena hranilna krema NOÉMIE COSMETICS 50ml
46,87€ 34,92€  
Olive Fair - matte mineralni puder EDM Olive Fair - matte mineralni puder EDM
24,00€ 20,00€  
Olive Fair - semi matte mineralni puder EDM Olive Fair - semi matte mineralni puder EDM
24,00€ 20,00€  
Sandy Fair (matte) mineralni puder EDM Sandy Fair (matte) mineralni puder EDM
24,00€ 20,00€  
Sandy Fair (Semi-Matte) mineralni puder EDM Sandy Fair (Semi-Matte) mineralni puder EDM
24,00€ 20,00€  
Sesame Cream Conceal Stick - korektor v stiku Sesame Cream Conceal Stick - korektor v stiku
13,00€ 11,00€  
Soft Bronzer Soft Bronzer
24,00€ 20,00€  
Sumtuous - belo srebrn balzam za ustnice Sumtuous - belo srebrn balzam za ustnice
13,00€ 11,00€  
Sunkissed Fair (matte) mineralni puder EDM Sunkissed Fair (matte) mineralni puder EDM
24,00€ 20,00€  
Sunlight Finishing Dust Sunlight Finishing Dust
24,00€ 20,00€  
Truffle semi matte mineralni puder EDM Truffle semi matte mineralni puder EDM
24,00€ 20,00€  
Wet Sand zaključni puder Wet Sand zaključni puder
24,00€ 20,00€  
Winged Butter ( semi matte) Winged Butter ( semi matte)
24,00€ 20,00€  
Ćistilni gel za obraz NOÉMIE COSMETICS -250ml Ćistilni gel za obraz NOÉMIE COSMETICS -250ml
28,85€ 17,78€  
 
Košarica
0 kos
 
Priporočamo
 

Splošni pogoji

SPLOŠNI POGOJI

˜ ™

Splošni Pogoji Poslovanja mineralnalicila.si so sestavljeni v skladu z zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje. Spletna trgovina mineralnalicila.si je namenjena vsem fizičnim ter pravnim osebam. Naročanje v spletni trgovini poteka v slovenskem in angleškem jeziku prek spleta 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni v letu. Izbirate in naročate lahko izdelke, ki so vam na voljo v seznamu izdelkov. Vsi izdelki, navedeni na teh straneh, so na voljo do odprodaje zalog. Podjetje JE-NA, Nataša Krizmanič s.p., ni zavezanec za DDV. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

Cene izdelkov Vse objavljene cene artiklov mineralnalicila.si so navedene v evro denarni enoti (€). Cene so nepreklicne in veljajo samo za nakup preko mineralnalicila.si. Cene veljajo do preklica, izdelki pa so na voljo do odprodaje zalog. Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov).

Način plačila in plačilni pogoji Spletna trgovina mineralnalicila.si omogoča naslednje načine plačila: z gotovino ob prevzemu na zahtevanem naslovu (velja spletna cena + cena dostave) in plačilo po predračunu.


Dostava Mineralnalicila.si mora blago dostaviti v obljubljenem času. Naročeno blago vam bo dostavila Pošta Slovenije in poštnina znaša 3,8 eur če plačate blago po povzetju in 2,8 eur če plačate po predračunu in se prišteje stroškom naročila, kar je zavedeno tudi v košarici in navedeno na računu. Poštnina se glede na težo paketa lahko zviša. Pri nakupu nad 50 eur je poštnina brezplačna.

Varnost Zagotavljamo vam, da bomo vaše podatke obravnavali zaupno, jih skrbno varovali in v nobenem primeru posredovali ali prodajali tretjim osebam (izjeme v primeru nezakonitega delovanja v skladu z veljavnimi zakonskimi predpisi). Pridobljene podatke bomo uporabljali le za nemoteno izvedbo nakupov, statistično analizo z namenom izboljšanja delovanja spletnih strani in storitev ter v primeru, če se boste odločili, za pošiljanje elektronskih novic in ponudb.

Obveza odgovornosti Spletna trgovina mineralnalicila.si deluje po principu kataloške prodaje, podatki o dobavi pa so ustvarjeni na podlagi informacij s strani dobaviteljev artiklov in so informativne narave. Kljub prizadevanju za stalno ažuriranost trgovine in dobavnih rokov se lahko zgodi, da se podatki o lastnostih artiklov, njihovi ceni ali dobavi spremenijo tako hitro, da ne uspemo popraviti podatkov in so artikli še vedno nespremenjeni na seznamu spletne trgovine. V takem primeru bomo kupca obvestili o spremembah in mu omogočili preklic naročila, zamenjavo naročenega artikla ali kakšno drugo dogovorjeno možnost.

ReklamacijeKupec je ob osebnem prevzemu pošiljke dolžan blago preveriti in morebitne nepravilnosti ali poškodbe takoj sporočiti osebju na sedežu firme, nato pa se s podjetjem dogovori za zamenjavo blaga ali vračilo kupnine. Pri nakupu blaga prek spletne trgovine mineralnalicila.si ima kupec pravico, da v štirinajstih (14) dneh po prejemu blaga podjetju pisno sporoči morebitno nepravilnost (na mineralnalicila@gmail.com + prek običajne pošte na naš naslov podjetja), da odstopa od pogodbe z navedenim razlogom. Če je kupec blago že prejel in od pogodbe odstopi, mora blago nepoškodovano, v originalni embalaži in v nespremenjeni količini na svoje stroške odposlati podjetju mineralnalicila.si v tridesetih (30) dneh po sporočilu, da od pogodbe odstopa. Podjetje blaga ni dolžno sprejeti, če je blago uničeno, pokvarjeno, (delno) izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, le v primeru, če se obravnava kot reklamacija in je bilo blago v takem stanju že pred prejemom in je kupec/prejemnik to takoj sporočil podjetju od katerega je blago prejel. Priložena mora biti kopija originalnega računa. Če je kupec ponudniku v skladu z veljavnimi zakonskimi predpisi in pogoji poslovanja sporočil, da od pogodbe odstopa in je prejeto blago v zakonskem roku vrnil nepoškodovano, v originalni embalaži in nespremenjeni količini, mu bo podjetje v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v 15 dneh od prejetja vrnjenega blaga, vrnilo že plačano kupnino.

 

 

Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak

števec obiskov:
Free Web Counter